Diensten


Startende ondernemers en ZZP’rsĀ  klikken hier

 

U wilt een nieuwe website of uw bestaande website met een moderne uitstraling? Of wilt u hoger in de zoekresultaten van Google terechtkomen? Wij staan graag voor u klaar met een uitgebreid dienstenpakket. U kunt bij ons terecht voor een nieuwe website, maar wij kunnen ook het totaalpakket voor u verzorgen. Daarnaast adviseren we u graag over andere onderwerpen zoals Webhosting, SEO (Zoekmachineoptimalisatie), IT Consulting en nog veel meer.

Wat kan ISQ allemaal voor u betekenen?

isq2

Website, van ontwerp tot realisatie

U kunt bij ons terecht voor het ontwerpen van een geheel nieuwe website, maar wij kunnen u ook helpen met het aanpassen van uw bestaande website, of met het opzetten van uw webshop.

Domeinnaamregistratie

.NL .COM of toch .EU? Wij adviseren u graag over de beste keuze betreffende uw domeinnaam.

Webhosting

ISQ kan de hosting van uw website verzorgen; wij maken uitsluitend gebruik van hostingproviders die een maximale up-time garanderen.

SEO (Search Engine Optimization)

Search Engine Optimization betekent ‘Zoekmachineoptimalisatie’. Dit houdt in dat onder andere uw teksten zoekmachine vriendelijk worden geschreven, waardoor u hoger in de zoekresultaten naar voren zult komen.

Google Analytics

Wilt u meer weten over het pad dat uw bezoekers afleggen? Via welk medium of pagina komen ze op uw site terecht, wat doen ze daar en wanneer verlaten ze de website weer? Het kan hele interessante informatie zijn waarop u tekst en beeld kunt aanpassen.

whiteboard-graph

Daarnaast kunnen wij u ook helpen bij:

  • Het schrijven en redigeren van teksten
  • Fotografie
  • (Video) Bedrijfspresentaties
  • IT Projectmanagement en Consulting